ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΕΑΣ


Από αριστερά κάτω: Νίκος Κρητικός, Δημήτρης Κρητικός, Τζίτζης Νίκος, Ειρήνη Κρητικού, Τζίτζη Μαρία, Κλώνος Δημήτρης, Πετράς Κώστας. Μεσαία σειρά: Χιωταίος Χρήστος και η γυναίκα του Μάριον, -, Μπήτρος Γιώργος και η γυναίκα του Βασιλική, Κατερίνα Καλαμάκη, Γιώργος Καλαμάκης, Φρειδερίκη και Θύμιος Χατζόπουλος.

Επάνω σειρά: Παντελής Τζίτζης, Γιάννης Χατζόπουλος, Χιωταίου Ιωάννα, Γιώτα Τζίτζη, Παναγοπούλου, Γιώτα Κρητικού,-,Εύα Χατζοπούλου, Ελένη Κλώνου, Βαρβάρα Μπήτρου, Ελένη Καλαμάκη, Παναγιώτης Καλαμάκης.
... Η αγάπη μου για τη φωτογραφία αλλά και η απασχόληση μου με τα ΑΙΓΙΝΗΤΙΚΑ ΝΕΑ είχαν σαν αποτέλεσμα τη λήψη πολυάριθμων φωτογραφιών. Από τα φιλμ που σώθηκαν πάνω από 3.000 φωτογραφίες, θα δημοσιεύσω όσες λήφθηκαν δημόσια (παρελάσεις), όσες δημοσίευσαν τα ΑΙΓΙΝΗΤΙΚΑ ΝΕΑ και όσες λήφθηκαν σε φιλικό περιβάλλον. Εάν κάποιος βέβαια δεν επιθυμεί την δημοσίευση της φωτογραφίας αρκεί να μας το δηλώσει στο mail fotoaegina@gmail.com Επειδή η ανάλυση της παρουσίασης είναι χαμηλή, όποιος επιθυμεί την φωτογραφία μπορεί να την ζητήσει και να πάρει την πρωτότυπη δωρεάν. ΚΩΣΤΑΣ ΑΔΑΜ